libreboot

Unnamed repository; edit this file 'description' to name the repository.
Log | Files | Refs | README

commit 7a70f43f11d95356f228124c49c6c63a8b2de8d4
parent 00881095e94ce7f42fcb16cfdd719fbffb15a03a
Author: Leah Rowe <info@minifree.org>
Date:   Thu, 18 Aug 2016 14:56:50 +0100

Disable EHCI debug for the release (not needed in the release)

Diffstat:
resources/libreboot/config/grub/d510mo/config | 9++-------
resources/libreboot/config/grub/ga-g41m-es2l/config | 13++++---------
resources/libreboot/config/grub/macbook21/config | 10++--------
resources/libreboot/config/grub/r400_16mb/config | 13+++----------
resources/libreboot/config/grub/r400_4mb/config | 13+++----------
resources/libreboot/config/grub/r400_8mb/config | 13+++----------
resources/libreboot/config/grub/t400_16mb/config | 13+++----------
resources/libreboot/config/grub/t400_4mb/config | 13+++----------
resources/libreboot/config/grub/t400_8mb/config | 13+++----------
resources/libreboot/config/grub/t500_16mb/config | 13+++----------
resources/libreboot/config/grub/t500_4mb/config | 13+++----------
resources/libreboot/config/grub/t500_8mb/config | 13+++----------
resources/libreboot/config/grub/t60/config | 10++--------
resources/libreboot/config/grub/x200_16mb/config | 9++-------
resources/libreboot/config/grub/x200_4mb/config | 9++-------
resources/libreboot/config/grub/x200_8mb/config | 11+----------
resources/libreboot/config/grub/x60/config | 10++--------
17 files changed, 44 insertions(+), 154 deletions(-)

diff --git a/resources/libreboot/config/grub/d510mo/config b/resources/libreboot/config/grub/d510mo/config @@ -129,7 +129,6 @@ CONFIG_RAMTOP=0x200000 CONFIG_CACHE_ROM_SIZE_OVERRIDE=0 CONFIG_CBFS_SIZE=0x100000 CONFIG_POST_DEVICE=y -CONFIG_USBDEBUG_HCD_INDEX=0 CONFIG_TTYS0_LCS=3 # CONFIG_BOARD_INTEL_APOLLOLAKE_RVP1 is not set # CONFIG_BOARD_INTEL_APOLLOLAKE_RVP2 is not set @@ -154,7 +153,7 @@ CONFIG_BOARD_INTEL_D510MO=y # CONFIG_BOARD_INTEL_WTM2 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=32 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set CONFIG_MAINBOARD_VERSION="1.0" # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set CONFIG_DRIVERS_UART_8250IO=y @@ -411,12 +410,10 @@ CONFIG_DRIVERS_UART=y # CONFIG_DRIVERS_UART_PL011 is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y # CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS is not set -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 # CONFIG_DRIVER_XPOWERS_AXP209 is not set CONFIG_RTC=y # CONFIG_TPM is not set @@ -448,7 +445,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM=y CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 @@ -528,7 +524,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set CONFIG_WARNINGS_ARE_ERRORS=y diff --git a/resources/libreboot/config/grub/ga-g41m-es2l/config b/resources/libreboot/config/grub/ga-g41m-es2l/config @@ -20,6 +20,7 @@ CONFIG_COMPRESS_RAMSTAGE=y CONFIG_INCLUDE_CONFIG_FILE=y # CONFIG_NO_XIP_EARLY_STAGES is not set CONFIG_EARLY_CBMEM_INIT=y +# CONFIG_EARLY_CBMEM_LIST is not set # CONFIG_COLLECT_TIMESTAMPS is not set # CONFIG_USE_BLOBS is not set # CONFIG_COVERAGE is not set @@ -138,15 +139,14 @@ CONFIG_BOARD_GIGABYTE_GA_G41M_ES2L=y # CONFIG_BOARD_GIGABYTE_MA785GM is not set # CONFIG_BOARD_GIGABYTE_MA785GMT is not set # CONFIG_BOARD_GIGABYTE_MA78GM is not set -CONFIG_USBDEBUG_HCD_INDEX=0 +# CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set CONFIG_TTYS0_LCS=3 # CONFIG_CONSOLE_POST is not set CONFIG_DRIVERS_UART_8250IO=y CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set CONFIG_MAINBOARD_VERSION="1.0" -# CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_1024=y # CONFIG_COREBOOT_ROMSIZE_KB_64 is not set @@ -405,13 +405,10 @@ CONFIG_DRIVERS_UART=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y # CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS is not set -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 # CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO is not set # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set # CONFIG_DRIVERS_I2C_RTD2132 is not set @@ -465,7 +462,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL_8=y @@ -548,7 +544,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/macbook21/config b/resources/libreboot/config/grub/macbook21/config @@ -135,11 +135,10 @@ CONFIG_RAMTOP=0x200000 CONFIG_CACHE_ROM_SIZE_OVERRIDE=0 CONFIG_CBFS_SIZE=0x200000 CONFIG_POST_DEVICE=y -CONFIG_USBDEBUG_HCD_INDEX=0 CONFIG_TTYS0_LCS=3 CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set CONFIG_MAINBOARD_VERSION="1.0" # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set CONFIG_DRIVERS_UART_8250IO=y @@ -412,13 +411,10 @@ CONFIG_DRIVERS_UART=y # CONFIG_DRIVERS_UART_PL011 is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y # CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS is not set -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 # CONFIG_DRIVER_XPOWERS_AXP209 is not set CONFIG_RTC=y # CONFIG_TPM is not set @@ -450,7 +446,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM=y CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 @@ -532,7 +527,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set CONFIG_WARNINGS_ARE_ERRORS=y diff --git a/resources/libreboot/config/grub/r400_16mb/config b/resources/libreboot/config/grub/r400_16mb/config @@ -150,7 +150,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_R400=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -274,7 +274,7 @@ CONFIG_MAX_PIRQ_LINKS=4 # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB800 is not set # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB900 is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON=y -CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO=y +# CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_I82801IX=y # @@ -394,8 +394,6 @@ CONFIG_SUBSYSTEM_DEVICE_ID=0x0000 # CONFIG_GIC is not set # CONFIG_IPMI_KCS is not set # CONFIG_DRIVERS_LENOVO_WACOM is not set -CONFIG_DRIVERS_LENOVO_HYBRID_GRAPHICS=y -CONFIG_HYBRID_GRAPHICS_GPIO_NUM=52 # CONFIG_REALTEK_8168_RESET is not set # CONFIG_SPI_FLASH is not set # CONFIG_HAVE_SPI_CONSOLE_SUPPORT is not set @@ -411,13 +409,10 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -473,7 +468,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL_8=y @@ -557,7 +551,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/r400_4mb/config b/resources/libreboot/config/grub/r400_4mb/config @@ -150,7 +150,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_R400=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -274,7 +274,7 @@ CONFIG_MAX_PIRQ_LINKS=4 # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB800 is not set # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB900 is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON=y -CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO=y +# CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_I82801IX=y # @@ -394,8 +394,6 @@ CONFIG_SUBSYSTEM_DEVICE_ID=0x0000 # CONFIG_GIC is not set # CONFIG_IPMI_KCS is not set # CONFIG_DRIVERS_LENOVO_WACOM is not set -CONFIG_DRIVERS_LENOVO_HYBRID_GRAPHICS=y -CONFIG_HYBRID_GRAPHICS_GPIO_NUM=52 # CONFIG_REALTEK_8168_RESET is not set # CONFIG_SPI_FLASH is not set # CONFIG_HAVE_SPI_CONSOLE_SUPPORT is not set @@ -411,13 +409,10 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -473,7 +468,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL_8=y @@ -557,7 +551,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/r400_8mb/config b/resources/libreboot/config/grub/r400_8mb/config @@ -150,7 +150,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_R400=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -274,7 +274,7 @@ CONFIG_MAX_PIRQ_LINKS=4 # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB800 is not set # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB900 is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON=y -CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO=y +# CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_I82801IX=y # @@ -394,8 +394,6 @@ CONFIG_SUBSYSTEM_DEVICE_ID=0x0000 # CONFIG_GIC is not set # CONFIG_IPMI_KCS is not set # CONFIG_DRIVERS_LENOVO_WACOM is not set -CONFIG_DRIVERS_LENOVO_HYBRID_GRAPHICS=y -CONFIG_HYBRID_GRAPHICS_GPIO_NUM=52 # CONFIG_REALTEK_8168_RESET is not set # CONFIG_SPI_FLASH is not set # CONFIG_HAVE_SPI_CONSOLE_SUPPORT is not set @@ -411,13 +409,10 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -473,7 +468,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL_8=y @@ -557,7 +551,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/t400_16mb/config b/resources/libreboot/config/grub/t400_16mb/config @@ -150,7 +150,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_T400=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -274,7 +274,7 @@ CONFIG_MAX_PIRQ_LINKS=4 # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB800 is not set # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB900 is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON=y -CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO=y +# CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_I82801IX=y # @@ -394,8 +394,6 @@ CONFIG_SUBSYSTEM_DEVICE_ID=0x0000 # CONFIG_GIC is not set # CONFIG_IPMI_KCS is not set # CONFIG_DRIVERS_LENOVO_WACOM is not set -CONFIG_DRIVERS_LENOVO_HYBRID_GRAPHICS=y -CONFIG_HYBRID_GRAPHICS_GPIO_NUM=52 # CONFIG_REALTEK_8168_RESET is not set # CONFIG_SPI_FLASH is not set # CONFIG_HAVE_SPI_CONSOLE_SUPPORT is not set @@ -411,13 +409,10 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -473,7 +468,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL_8=y @@ -557,7 +551,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/t400_4mb/config b/resources/libreboot/config/grub/t400_4mb/config @@ -150,7 +150,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_T400=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -274,7 +274,7 @@ CONFIG_MAX_PIRQ_LINKS=4 # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB800 is not set # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB900 is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON=y -CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO=y +# CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_I82801IX=y # @@ -394,8 +394,6 @@ CONFIG_SUBSYSTEM_DEVICE_ID=0x0000 # CONFIG_GIC is not set # CONFIG_IPMI_KCS is not set # CONFIG_DRIVERS_LENOVO_WACOM is not set -CONFIG_DRIVERS_LENOVO_HYBRID_GRAPHICS=y -CONFIG_HYBRID_GRAPHICS_GPIO_NUM=52 # CONFIG_REALTEK_8168_RESET is not set # CONFIG_SPI_FLASH is not set # CONFIG_HAVE_SPI_CONSOLE_SUPPORT is not set @@ -411,13 +409,10 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -473,7 +468,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL_8=y @@ -557,7 +551,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/t400_8mb/config b/resources/libreboot/config/grub/t400_8mb/config @@ -150,7 +150,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_T400=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -274,7 +274,7 @@ CONFIG_MAX_PIRQ_LINKS=4 # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB800 is not set # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB900 is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON=y -CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO=y +# CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_I82801IX=y # @@ -394,8 +394,6 @@ CONFIG_SUBSYSTEM_DEVICE_ID=0x0000 # CONFIG_GIC is not set # CONFIG_IPMI_KCS is not set # CONFIG_DRIVERS_LENOVO_WACOM is not set -CONFIG_DRIVERS_LENOVO_HYBRID_GRAPHICS=y -CONFIG_HYBRID_GRAPHICS_GPIO_NUM=52 # CONFIG_REALTEK_8168_RESET is not set # CONFIG_SPI_FLASH is not set # CONFIG_HAVE_SPI_CONSOLE_SUPPORT is not set @@ -411,13 +409,10 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -473,7 +468,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL_8=y @@ -557,7 +551,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/t500_16mb/config b/resources/libreboot/config/grub/t500_16mb/config @@ -150,7 +150,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_T500=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -274,7 +274,7 @@ CONFIG_MAX_PIRQ_LINKS=4 # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB800 is not set # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB900 is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON=y -CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO=y +# CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_I82801IX=y # @@ -394,8 +394,6 @@ CONFIG_SUBSYSTEM_DEVICE_ID=0x0000 # CONFIG_GIC is not set # CONFIG_IPMI_KCS is not set # CONFIG_DRIVERS_LENOVO_WACOM is not set -CONFIG_DRIVERS_LENOVO_HYBRID_GRAPHICS=y -CONFIG_HYBRID_GRAPHICS_GPIO_NUM=52 # CONFIG_REALTEK_8168_RESET is not set # CONFIG_SPI_FLASH is not set # CONFIG_HAVE_SPI_CONSOLE_SUPPORT is not set @@ -411,13 +409,10 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -473,7 +468,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL_8=y @@ -557,7 +551,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/t500_4mb/config b/resources/libreboot/config/grub/t500_4mb/config @@ -150,7 +150,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_T500=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -274,7 +274,7 @@ CONFIG_MAX_PIRQ_LINKS=4 # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB800 is not set # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB900 is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON=y -CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO=y +# CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_I82801IX=y # @@ -394,8 +394,6 @@ CONFIG_SUBSYSTEM_DEVICE_ID=0x0000 # CONFIG_GIC is not set # CONFIG_IPMI_KCS is not set # CONFIG_DRIVERS_LENOVO_WACOM is not set -CONFIG_DRIVERS_LENOVO_HYBRID_GRAPHICS=y -CONFIG_HYBRID_GRAPHICS_GPIO_NUM=52 # CONFIG_REALTEK_8168_RESET is not set # CONFIG_SPI_FLASH is not set # CONFIG_HAVE_SPI_CONSOLE_SUPPORT is not set @@ -411,13 +409,10 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -473,7 +468,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL_8=y @@ -557,7 +551,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/t500_8mb/config b/resources/libreboot/config/grub/t500_8mb/config @@ -150,7 +150,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_T500=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -274,7 +274,7 @@ CONFIG_MAX_PIRQ_LINKS=4 # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB800 is not set # CONFIG_SOUTHBRIDGE_AMD_CIMX_SB900 is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON=y -CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO=y +# CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_COMMON_GPIO is not set CONFIG_SOUTHBRIDGE_INTEL_I82801IX=y # @@ -394,8 +394,6 @@ CONFIG_SUBSYSTEM_DEVICE_ID=0x0000 # CONFIG_GIC is not set # CONFIG_IPMI_KCS is not set # CONFIG_DRIVERS_LENOVO_WACOM is not set -CONFIG_DRIVERS_LENOVO_HYBRID_GRAPHICS=y -CONFIG_HYBRID_GRAPHICS_GPIO_NUM=52 # CONFIG_REALTEK_8168_RESET is not set # CONFIG_SPI_FLASH is not set # CONFIG_HAVE_SPI_CONSOLE_SUPPORT is not set @@ -411,13 +409,10 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -473,7 +468,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL_8=y @@ -557,7 +551,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/t60/config b/resources/libreboot/config/grub/t60/config @@ -130,7 +130,6 @@ CONFIG_RAMTOP=0x200000 CONFIG_CACHE_ROM_SIZE_OVERRIDE=0 CONFIG_CBFS_SIZE=0x200000 CONFIG_POST_DEVICE=y -CONFIG_USBDEBUG_HCD_INDEX=0 CONFIG_TTYS0_LCS=3 # CONFIG_BOARD_LENOVO_G505S is not set # CONFIG_BOARD_LENOVO_R400 is not set @@ -150,7 +149,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_T60=y CONFIG_SEABIOS_PS2_TIMEOUT=3000 CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set CONFIG_DRIVERS_UART_8250IO=y # CONFIG_NO_POST is not set @@ -429,13 +428,10 @@ CONFIG_DRIVERS_UART=y # CONFIG_DRIVERS_UART_PL011 is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y # CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS is not set -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 # CONFIG_DRIVER_XPOWERS_AXP209 is not set CONFIG_RTC=y # CONFIG_TPM is not set @@ -467,7 +463,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM=y CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 @@ -548,7 +543,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set CONFIG_WARNINGS_ARE_ERRORS=y diff --git a/resources/libreboot/config/grub/x200_16mb/config b/resources/libreboot/config/grub/x200_16mb/config @@ -148,7 +148,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_X200=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -410,13 +410,10 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -454,7 +451,6 @@ CONFIG_MMCONF_SUPPORT=y # CONFIG_SQUELCH_EARLY_SMP=y # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 # CONFIG_CONSOLE_CBMEM_DUMP_TO_UART is not set @@ -538,7 +534,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/x200_4mb/config b/resources/libreboot/config/grub/x200_4mb/config @@ -148,7 +148,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_X200=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -410,13 +410,10 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -454,7 +451,6 @@ CONFIG_MMCONF_SUPPORT=y # CONFIG_SQUELCH_EARLY_SMP=y # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 # CONFIG_CONSOLE_CBMEM_DUMP_TO_UART is not set @@ -538,7 +534,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/x200_8mb/config b/resources/libreboot/config/grub/x200_8mb/config @@ -148,7 +148,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_X200=y # CONFIG_BOARD_LENOVO_X60 is not set CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set # CONFIG_NO_POST is not set CONFIG_BOARD_ROMSIZE_KB_8192=y @@ -410,13 +410,6 @@ CONFIG_NO_UART_ON_SUPERIO=y # CONFIG_UART_USE_REFCLK_AS_INPUT_CLOCK is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS=y -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y -# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set -# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set -# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 CONFIG_DRIVERS_GENERIC_IOAPIC=y CONFIG_SMBIOS_PROVIDED_BY_MOBO=y # CONFIG_DRIVERS_I2C_PCF8523 is not set @@ -454,7 +447,6 @@ CONFIG_MMCONF_SUPPORT=y # CONFIG_SQUELCH_EARLY_SMP=y # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 # CONFIG_CONSOLE_CBMEM_DUMP_TO_UART is not set @@ -538,7 +530,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_DEBUG_BOOT_STATE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set diff --git a/resources/libreboot/config/grub/x60/config b/resources/libreboot/config/grub/x60/config @@ -131,7 +131,6 @@ CONFIG_RAMTOP=0x200000 CONFIG_CACHE_ROM_SIZE_OVERRIDE=0 CONFIG_CBFS_SIZE=0x200000 CONFIG_POST_DEVICE=y -CONFIG_USBDEBUG_HCD_INDEX=0 CONFIG_TTYS0_LCS=3 # CONFIG_BOARD_LENOVO_G505S is not set # CONFIG_BOARD_LENOVO_R400 is not set @@ -151,7 +150,7 @@ CONFIG_BOARD_LENOVO_X60=y CONFIG_SEABIOS_PS2_TIMEOUT=3000 CONFIG_CPU_ADDR_BITS=36 CONFIG_DEFAULT_CONSOLE_LOGLEVEL=8 -CONFIG_USBDEBUG=y +# CONFIG_USBDEBUG is not set # CONFIG_DRIVERS_PS2_KEYBOARD is not set CONFIG_DRIVERS_UART_8250IO=y # CONFIG_NO_POST is not set @@ -433,13 +432,10 @@ CONFIG_DRIVERS_UART=y # CONFIG_DRIVERS_UART_PL011 is not set CONFIG_HAVE_USBDEBUG=y # CONFIG_HAVE_USBDEBUG_OPTIONS is not set -CONFIG_USBDEBUG_IN_ROMSTAGE=y -CONFIG_USBDEBUG_DEFAULT_PORT=0 -CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD=y +# CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_STD is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_BEAGLEBONE_BLACK is not set # CONFIG_USBDEBUG_DONGLE_FTDI_FT232H is not set -CONFIG_USBDEBUG_OPTIONAL_HUB_PORT=0 # CONFIG_DRIVER_XPOWERS_AXP209 is not set CONFIG_RTC=y # CONFIG_TPM is not set @@ -471,7 +467,6 @@ CONFIG_CONSOLE_SERIAL_115200=y # CONFIG_CONSOLE_SERIAL_9600 is not set CONFIG_TTYS0_BAUD=115200 # CONFIG_SPKMODEM is not set -CONFIG_CONSOLE_USB=y # CONFIG_CONSOLE_NE2K is not set CONFIG_CONSOLE_CBMEM=y CONFIG_CONSOLE_CBMEM_BUFFER_SIZE=0x20000 @@ -554,7 +549,6 @@ CONFIG_HAVE_DEBUG_RAM_SETUP=y # CONFIG_DEBUG_SMM_RELOCATION is not set # CONFIG_DEBUG_MALLOC is not set # CONFIG_DEBUG_ACPI is not set -# CONFIG_DEBUG_USBDEBUG is not set # CONFIG_TRACE is not set # CONFIG_ENABLE_APIC_EXT_ID is not set CONFIG_WARNINGS_ARE_ERRORS=y